WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

Ügyfélszolgálat

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával. Az átalakíthatóság célja, hogy az adatlap áttekinthetősége szempontjából előnyösebb, ha a weboldal jól átlátható (tehát nem túl nagyok a beviteli mezők), ugyanakkor vannak olyan felhasználók, akiket ez a viszonylag szűkre méretezett beviteli mező zavar, még akkor is, ha a valós férőhelye többszöröse a megjelenített (látható) férőhelynek. A jobb áttekinthetőség kedvéért az átméretezhető mezők kerettel vannak ellátva.

Személyes adatok

Név: *

Kérjük, hogy az elérhetőségnél elsősorban e-mail címet adjon meg. Csak abban azesetben adjon meg telefonos elérhetőséget, amennyiben nem rendelkezik e-mail címmel.

Elérhetőség: *

Kérjük, az alábbiakban adja meg milyen vonatkozásban (ügyfélként, vagy partnerként) kíván kapcsolatba lépni velünk. Amennyiben Önnek sem ügyfél azonosítója sem partnerazonosítója nincs, tehát se nem ügyfelünk, se nem partnerünk, hagyja figyelmen kívül az alábbi részt!

 

Ügyfél azonosító:
Partner azonosító:

Közlendő

Közlendő: *

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható számsort írja be a számsor alatt elhelyezkedő üres beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küld" gombra. Biztonsági okokból a kód csak egy meghatározott ideig érvényes, ezért előfordulhat, hogy ha valamilyen okból ezen időkorlát lejártát követően kívánja elküldeni az űrlapot, a "Küld" gombra történő kattintással nem kerül elküldésre az űrlap. Ilyen esetben az "Új kód kérése" szövegre kattintva kérhet új kódot.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tünő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

Proforms
Reload