WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért ha webhelyünkkel, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban bármiylen (pozitív vagy negatív) észrevétele, problémája, javaslata, vagy véleménye van, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával.

Személyes adatok

Név: *

Kérjük, hogy az elérhetőségnél elsősorban e-mail címet adjon meg. Csak abban azesetben adjon meg telefonos elérhetőséget, amennyiben nem rendelkezik e-mail címmel.

Elérhetőség: *

Kérjük, az alábbiakban adja meg milyen vonatkozásban (ügyfélként, vagy partnerként) kíván kapcsolatba lépni velünk. Amennyiben Önnek sem ügyfél azonosítója sem partnerazonosítója nincs, tehát se nem ügyfelünk, se nem partnerünk, hagyja figyelmen kívül az alábbi részt!

 

Ügyfél azonosító:
Partner azonosító:

Közlendő

Közlendő: *

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható karaktersort írja be a beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küld" gombra. Ha az elmúlt perckeben küldött már részünkre bármilyen üzenetet a jelen webhely bármely oldaláról, a kód nem jelenik meg, hogy ezzel ne terheljük Önt. Ebben az esetben csak a "Küld" gombra kell kattintani.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tünő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.