WEBHELY KÉSZÍTÉS

könnyen, gyorsan, olcsón

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával.

Csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza.

Megrendelés / átvétel időpontja: *
Megrendelő neve: *
Megrendelő címe: *

Kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék(ek) adásvételére és/vagy az alábbi szolgáltatás(ok) nyújtására irányulóan:

Kérjük, hogy az egyes termékek megnevezését (címét) valamint az érintett szolgáltatások pontos megnevezését egyértelműen adja meg, hogy azok beazonosíthatóak legyenek.

Érintett termékek megnevezése:
Érintett szolgáltatások megnevezése:
Egyéb közölnivaló:

Az űrlap elküldésével egyidejűleg visszavonhatatlan nyilatkozatát adja, hogy az elállással érintett tudásanyagokat és/vagy megjelenítési sablonokat visszaállíthatatlan módon törli/megsemmisíti, reproduktív (másolati) példányát harmadik félnek nem adja tovább, valamint a tudásanyagban foglaltakat nem használja fel.

A nyilatkozatot lefogadom: *

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható karaktersort írja be a beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küldés" gombra. Ha az elmúlt percekben küldött már részünkre bármilyen üzenetet a jelen webhelyről, a kód nem jelenik meg, mert a korábban történt küldéskor, az Ön azonosítása már megtörtént, így ezzel már nem terheljük Önt. Ebben az esetben csak a "Küldés" gombra kell kattintani.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tűnő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

 

Adatkezelési szabályzat - Általános szerződési feltételek - Impresszum - Sütik - Használati feltételek elutasítása