WEBHELY KÉSZÍTÉS

könnyen, gyorsan, megfizethető áron

A VirtueMart egy rendkívül sokrétű, ingyenes, ugyanakkor teljesértékű webáruház és webkatalógus program, melynek használata és kezelése a magyar nyelvű grafikus felhasználói felületének köszönhetően könnyen elsajátítható.

A Joomla egy olyan könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszer, amely a komoly szaktudással rendelkező szakembereken túlmenően, lehetőséget biztosít a mélyebb számítástechnikai ismeretekkel nem rendelkezők számára is arra, hogy saját webhelyet hozzanak létre és üzemeltessék azt.

A keresési kifejezések azok az esetenként több szóból felépülő kifejezések, amelyeket felhasználóként akkor alkalmazunk, amikor szeretnénk megtalálni egy általunk keresett konkrét dolgot az interneten. A keresőbe beírt szót, vagy szavak együttesét nevezzük keresési kifejezésnek. A keresők, mint amilyen például a Google, szintén alkalmazzák, használják a keresési kifejezéseket, sőt ők maguk is hoznak létre keresési kifejezéseket. Egy webhely adott weboldala, illetve az azon található tartalom akkor lesz a leginkább megtalálható a keresők találati listáján, ha a felhasználói keresési kifejezések szinkronba kerülnek a keresők által létrehozott és alkalmazott keresési kifejezésekkel.

A domain nevek az IP címekre lapozottan jöttek létre. Alapvető funkciójuk, hogy az egyes webhelyeket – elsősorban az emberi gondolkodásmódnak megfelelően – megjegyezhetővé és megtalálhatóvá tegyék. A domain nevek kialakításánál több szempontot is célszerű figyelembe venni, ha azt akarja, hogy webhelye megvalósítsa mindazt, amiért létrehozta. A domain név legfontosabb kialakítási szempontjait a keresőoptimalizálási, üzleti, technikai és emberi tényezők határozzák meg.

 Adatkezelési szabályzat - Általános szerződési feltételek - Impresszum - Sütik