WEBHELY KÉSZÍTÉS

könnyen, gyorsan, megfizethető áron

Egy jó hely, mely az Ön céljairól szól, nem pedig a pénzéről.

A VirtueMart egy rendkívül sokrétű, ingyenes, ugyanakkor teljesértékű webáruház és webkatalógus program, melynek használata és kezelése a magyar nyelvű grafikus felhasználói felületének köszönhetően könnyen elsajátítható.

A VirtueMart az egyik legnépszerűbb webáruház program. Nem önálló szoftver, hanem a Joomla rendszer bővítménye. Ez csupán csak annyit jelent, hogy működtetéséhez először a Joomla rendszert kell telepíteni, és csak ezt követően telepíthető fel a VitueMart webáruház bővítmény. A VitueMart telepítése és használata rendkívül egyszerű. Előnyei között említhető még meg, a magyar nyelvű kezelő felület, valamint az, hogy teljesen ingyenes. Az ingyenesség hallatán az embereknek általában a korlátozások jutnak az eszükbe, mert általában az ingyenes szoftverek nem teljes értékűek. Ez a szemlélet azonban nem érvényes a VirtueMart szoftverre, mert ingyenessége ellenére korlátozásmentes, és teljes értékű program. Nagyon sokrétű és rendkívül jól konfigurálható, ezért egyaránt ajánlható egyéni vállalkozások, valamint közepes és akár nagy cégek számára is. A VitrueMart további előnyei között említhető még meg, hogy nem csak webáruházként*, hanem termékkatalógusként** is használható. A termékkatalógusként való alkalmazása akkor célszerű, ha az interneten történő értékesítéssel nem szeretnénk foglalkozni, de ugyanakkor lehetőséget szeretnénk teremteni a nagyközönség számára ahhoz, hogy termékeinket és/vagy szolgáltatásainkat elérje, megtekintse. A VitrueMart önagában is nagyon sokrétű és funkciókban gazdag program, de ennek ellenére további bővítményekkel tovább fokozható tudása. Egy ilyen bővítmény például a Downloadshop, mely lehetővé teszi, hogy a webáruházban elektronikus (azaz letölthető) termékeket is forgalmazásra kerüljenek.

A VirtueMart legfontosabb előnyei

- Ingyenes, és ingyenessége ellenére teljes értékű program.
- Az alapprogram rendkívül sok funkcióval rendelkezik, ugyanakkor ezek a funkciók további kiegészítőkkel még tovább bővíthetőek.
- Egyaránt használható webáruházként vagy csak webkatalógusként.
- Minden Joomla alapú weboldalhoz (webhelyhez) társítható.
- A megjelenítési sablonja (külalakja) bármikor néhány kattintással lecserélhető.
- Telepítéséhez, valamint használatához nincs szükség programozási tudásra, mivel egy rendkívül jól átlátható, magyar nyelvű, grafikus felülettel rendelkezik.
- Reszponzív*** megjelenítési technológiát alkalmaz.
- Az egyes termékek bemutatására sokrétű információtársítási lehetőség áll rendelkezésére, melyet a keresők, így a Google is pozitívan értékel.

*      A webáruházban megtekinthető termékek azonnal meg is vásárolhatóak.
**    A webkatalógus kizárólag a termékek megtekintésére ad módot, azok megvásárlására nincs lehetőség.
*** A reszponzivitás az jelenti, hogy a program automatikusan felismeri azt a képernyőméretet, amelyen megjelenítik, és önműködően úgy módosítja az adott tartalmi elemek elhelyezkedését, hogy azok tökéletesen (lelógás nélkül), kényelmesen kezelhető módon és jól olvashatóan jelenjenek meg.

Honnan lehet beszerezni a VirtueMart programot
és a használatához szükséges ismeretanyagot?

A programot és a hozzá tartozó tudásanyagot legegyszerűbben a webáruházunkból lehet beszerezni, amely a "Tudásanyagok" menüpontban érhető el.

 Adatkezelési szabályzat - Általános szerződési feltételek - Impresszum - Sütik