WEBHELY KÉSZÍTÉS

könnyen, gyorsan

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ezt az űrlapot csak akkor töltse ki, ha egyedi megjelenítési sablonra van szüksége.
Ha komplett webhelyet szeretne, használja a "Webhely készítés" menüpontot!

A megjelenítési sablon készítési szolgáltatásunk során az Ön által megadott igények/elvárások alapján elkészítjük webhelye megjelenítési sablonját. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást értelemszerűen töltse ki az alábbi beviteli mezőket, majd az "Elküldés" gombbal küldje el az űrlapot.

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával.

Működési szabályzatok elfogadása

Az Általános Szerződési Feltételek elolvasásához kattintson ide!
Az Adatkezelési Szabályzat elolvasásához kattintson ide!

Az Általános Szerződési feltételeket elfogadom: *
Az Adatkezelési Szabályzatot elfogadom: *

Személyes adatok

Megrendelő neve: *
Megrendelő e-mail címe: *
Számlázási név: *
Számlázási cím *

Megjelenítési sablonra vonatozó adatok

A megjelenítési sablon a webhely megjelenítési elemeit, grafikáját, színeit, stb. tartalmazó egység. Kérjük, hogy az alábbiakban írja le az elkészítendő sablonnal kapcsolatos elvárásait.

Elvárások: *

Csatolmányok

Amennyiben azt szeretné, hogy a megjelenítési sablon tartalmazza az Ön által biztosított egyedi elemeket (pl. logó, egyéb képi elemek, stb.) küldje el a jowebhely(kukac)gmail.com címre. Az egyértelmű beazonosítás érdekében kérjük, hogy az e-mailben tüntesse fel a jelen adatlapon megadott nevet.

Kedvezmény

Amennyiben rendelkezik valamilyen kedvezményre jogosító kuponkóddal, és azt a jelen megrendelésénél érvényesíteni kívánja, kérjük írja be az alábbi beviteli mezőbe.

Kuponkód:

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható karaktersort írja be a beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küldés" gombra. Ha az elmúlt percekben küldött már részünkre bármilyen üzenetet a jelen webhelyről, a kód nem jelenik meg, mert a korábban történt küldéskor, az Ön azonosítása már megtörtént, így ezzel már nem terheljük Önt. Ebben az esetben csak a "Küldés" gombra kell kattintani.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tűnő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

 

Adatkezelési Szabályzat - Általános Szerződési Feltételek - Impresszum