WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

Mini webhely megrendelés

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával. Az átalakíthatóság célja, hogy az adatlap áttekinthetősége szempontjából előnyösebb, ha a weboldal jól átlátható (tehát nem túl nagyok a beviteli mezők), ugyanakkor vannak olyan felhasználók, akiket ez a viszonylag szűkre méretezett beviteli mező zavar, még akkor is, ha a valós férőhelye többszöröse a megjelenített (látható) férőhelynek. A jobb áttekinthetőség kedvéért az átméretezhető mezők kerettel vannak ellátva.

Webhely csomag áttekintése

A webhely csomag ára: 11.000 Ft, mely az alábbiakban igénybe vehető kedvezményekkel 10.560 Ft-ra csökkenthető.

Kiknek ajánljuk?

Ez a csomag azok számára ideális, akik minimális elvárásokkal, gyorsan és könnyedén szeretnének megjelenni a világhálón. Olyan ügyfeleknek, akiknek az interneten való megjelenése kizárólag tevékenységük létezésének megjelenítését, illetve elérhetőségeik közlését szolgálja. Valamint azoknak ajánjluk, akik egy kiemelt tevékenység elkülönített webes megjelenését, vagy kampányfelületét szeretnék biztosítani.

Mit tartalmaz?

- Joomla CMS rendszer. (Egy olyan technológia, amely révén, a web szerveren elhelyezett tartalmi adatok előnyösen kezelhetőek.)
- A tartalmi adatok megjelenését biztosító alap grafikai megjelenési felület. (Az adatok, információk megjelenítését, elrendezését biztosítja, amelyeket a weboldalainkon meg kívánunk jeleníteni.)
- Mobileszköz kompatibilis (A reszponzív technológia biztosítja, hogy a különböző mobileszközök képernyőfelületeinek eltérő méretei ellenére a weben megjelenített tartalmai esztétikus formában jelenjenek meg.)
- Keresőoptimalizált elérési cím. (Minden weboldal rendelkezik egy egyedi azonosítási címmel, különben nem tudnánk megjeleníteni. Ez a címet a böngészők felső sorában szokott megjelenni. Általában „http” vagy „www” kezdetű. A keresők pl. a Google is ezen cím alapján azonosítja be a keresett oldalt. Ha keresőoptimalizált a cím, a Google pozitívabban ítéli meg.)
- Adminisztrációs felület. (Segítségével a webhely tulajdonosa is képes saját webhelyén elhelyezett tatalmai kezelésére, módosítására.)
- Oktatóanyag az adminisztrációs felület kezeléséhez. (Az oktatóanyag pár perc alatt megtanulható. Ez azért lehetséges, mert maga az adminisztrációs kezelőfelület is rendkívül logikusan és átláthatóan van felépítve. Így bárki előzetes számítógépes ismeretek nélkül is könnyen eltudja sajátítani.)
- Beléptető modul az adminisztrációs felületre. (Ez a modul a webhely tulajdonos beléptetését szolgálja az adminisztrációs felületre. Ez biztosítja, hogy a tulajdonoson kívül senki más ne legyen képes módosítani a webhely tartalmát.)
- Kezdő oldal. (Tulajdonképpen ebben a csomagban ez a webhely egyetlen oldala. Mivel ez egy digitális oldal, kapacitása természetesen nem korlátozódik egyetlen fizikai értelemben vett papírlap tartalomkapacitására, hanem attól jelentős mértékben több.
- Tartalomfeltöltés. (Eben a csomagban a szöveges tartalom feltöltési mennyisége 1 oldalra, azaz 500 szóra, és összességében 2 db kép feltöltésére korlátozódik.)
- Szerverre történő telepítés. (Ahhoz, hogy az elkészült webhely az interneten bárki számára elérhető legyen, fel kell telepíteni egy webszerver a tárhelyére. A szerverre történő telepítés csak abban az esetben képezi a jelen csomag részét, ha a Jó webhely által megbízhatónak minősített szerverre történik.)

- Ingyenes konzultáció. (Amennyiben kérdése merül fel vagy észrevételei vannak, a munkaszobában elérhető kommunikációs módokon, bármikor kezdeményezhet konzultációt.)

Milyen előnyökkel jár?

- Rendkívül kedvező árából adódóan bárki számára elérhető.
- Egyszerűen és gyorsan megrendelhető.
- A webhely az Ön tulajdonába kerül, mely számos előnnyel jár: Csak Öntől függ, hogy mi jelenik meg rajta. Nem kell eltűrnie idegen reklámokat. Fennmaradása nem függ a bérelt webhelyek üzemeltetőitől, azok esetleges megszűnésétől.

Megrendelési feltételek elfogadása

Az ÁSZF-et elfogadom: *
Az ASZ-ot elfogadom: *

Ha az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és/vagy az Adatkezelési Szabályzatot (ASZ) szeretné áttekinteni, görgessen a lap aljára! Az áttekintést követően legegyszerűbben a böngészője vagy mobil eszköze "vissza" funciójával térhet vissza erre az oldalra.

Személyes adatok

Megrendelő adatai:

Név: *
E-mail címe: *
Telefonszám:

Számlázási adatok:

Név: *
Cím: *

A létrehozandó webhely technikai működésének feltételeit meghatározó feltételek

Ha rendelkezik webtárhellyel, a munkaszobában elérhető "Webhely elérési adatok utólagos megadása" címszónál lesz lehetősége megadni a szükséges adatokat. Amennyiben nem rendelkezik webtárhellyel, az alábbiakban megrendelheti azt. A tárhely mérete: 2 GB, ára: 3.125 Ft

Kérem a webtárhelyet: *

Ha rendelkezik domain névvel, az alábbiakban adhatja meg, amennyiben nem rendelkezik domain névvel, a jelen űrlap kitöltését követően lehetősége lesz meghatározni egy Önnek megfelelő domain nevet.

Domain név:

A létrehozandó webhely tartalmi adatai

Webhelyének elkészítéséhez szükségünk lesz azon tartalmakra, amelyeket meg kíván jeleníteni jövendőbeli webhelyén. Kérjük, hogy ezeket a tartalmakat a jowebhely@gmail.com címen juttassa el hozzánk. Az egyértelmű beazonosíthatóság érdekében, az e-mailbe írja be azt a nevet, amelyet a jelen űrlap "megrendelő neve" mezőbe írt!

Kedvezmények

Önnek az alábbi kedvezmények igénybevételével lehetősége van csökkenteni a webhely készítés árának végösszegét:

- Referencia kedvezmény: Abban az esetben vehető igénybe, ha megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa megrendelt webhely a www.jowebhely.hu webhelyen referenciamunkaként felhasználásra kerüljön. Mértéke a webhely készítés árának 1 %-a.

- Minőségbiztosítási kedvezmény: Abban az esetben vehető igénybe, ha a megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt webhely elkészítését követően, saját tapasztalataira alapozottan, őszintén kitölt egy kérdőívet a www.jowebhely.hu webhely működésével és szolgáltatásaival kapcsolatosan. Mértéke a webhely készítés árának 1 %-a.

- Reklám kedvezmény: Abban az esetben vehető igénybe, ha a megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa megrendelt webhelyen (a fejléc alatt közvetlenül) linkkel elérhető módon, elhelyezésre kerüljön a Jó webhely logója, és a következő szöveg: „Ezt a webhelyet a JÓ WEBHELY (www.jowebhely.hu) készítette.” Mértéke a webhely készítés árának 1 %-a.

- Termék- és szolgáltatásfejlesztési kedvezmény: Abban az esetben vehető igénybe, ha a megrendelő vállalja, hogy a termékek- és szolgáltatások fejlesztését szolgáló kérdőíve(ke)t kitölti. Mértéke a webhely készítés árának 1 %-a.

Referencia kedvezményt: *
Minőségbiztosítási kedvezményt: *
Reklám kedvezményt: *
Termék- és szolgáltatásfejlesztési kedvezmény: *

Kiegészítő szolgáltatás

Átalánydíjas karbantartási és frissítési szolgáltatás:

Webhelye működtetése és kezelése szempontjából javasoljuk, hogy vegye igénybe átalánydíjas karbantartási és frissítési szolgáltatásunkat is, melynek keretében az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk az Ön számára:
- Havi maximum 10 alkalommal frissítjük webhelyét, melynek keretében 20 oldal szöveges tartalmat és 20 db képet töltünk fel, és/vagy módosítunk kérésének megfelelően.
- Havi 1 alkalommal biztonsági másolatot készítünk webhelyéről, valamint szükség esetén (pl. hacker támadás miatt) sérül webhelyét visszaállítjuk a korábbi biztonsági mentésekből.
- A Joomla rendszer, valamint szükség esetén a rendszerhez társított különböző összetevők frissítése.
- Hibaelhárítás.

A szolgáltatás ára: 12.500 Ft/hó

Kérem az átalánydíjas karbantartási és frissítési szolgáltatást:

Minőségbiztosítás

Az alábbiakban szeretnénk kikérni a véleményét azzal kapcsolatban, hogy a webhely használata, illetve az ajánlatkérés folyamata során észlelt-e bármilyen problémát vagy nehézséget. Valamit szívesen fogadjuk esetleges egyéb segítő, javító szándékú javaslatait és észrevételeit is.

Probléma, nehézség:
Javaslat, észrevétel:

Mit tegyen, ha megrendelésével kapcsolatban bizonytalan és kérdései vannak?

Nyugodtan küldje el ezt a megrendelő lapot, hiszen a webhely létrehozására irányuló megbízást - a kérdések tisztázását követően - úgy is írásos szerződésbe fogjuk foglalni. Ugyanakkor nekünk nagy segítséget jelent, ha beküldi a jelen űrlapot, mert ezáltal jobban megértjük problémáját. Kérdéseit az alábbiakban teheti fel, vagy a munkaszobában kérhet időpontot skype vagy chat formájában történő online beszélgetésre.

Kérdések:

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható számsort írja be a számsor alatt elhelyezkedő üres beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küld" gombra. Biztonsági okokból a kód csak egy meghatározott ideig érvényes, ezért előfordulhat, hogy ha valamilyen okból ezen időkorlát lejártát követően kívánja elküldeni az űrlapot, a "Küld" gombra történő kattintással nem kerül elküldésre az űrlap. Ilyen esetben az "Új kód kérése" szövegre kattintva kérhet új kódot.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tűnő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

A "Küld" gomb megnyomásával megrendelése elküldésre kerül. Megrendelése írásos szerződésbe foglalását, megrendelése feldolgozását követően, legkésőbb 48 órán belül megküldjük. Ha ez valamilyen okból nem történik meg, ügyfélszolgálatunknál jelezheti.

Proforms
Reload