WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

Partneri jutalék kifizetése

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább.

Személyes adatok
(magánszemély esetében)

Teljes név:
Lakcím:
Adóazonosító:

Személyes adatk
(cég / vállalkozás esetében)

Cégnév:
Székhely:
Adószám:
Kérelmező neve:

Személyes adatok
(bármely Partner esetében)

Számlavezető pénzintézet: *
Pénzintézeti számlaszám: *
Partner azonosító: *

Kérjük, hogy az alábbiakban adja meg, hogy mekkora összeget kíván átutaltatni a nálunk vezetett partnerszámlájáról, az Ön által megadott folyószámlára. Az összeg nem lehet nagyobb a partnerszámláján lévő összegnél. Ha nagyobb összeget ad meg, csak a partnerszámláján lévő összeg kerül átutalásra.

Kifizetendő összeg: *

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható számsort írja be a számsor alatt elhelyezkedő üres beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küld" gombra. Biztonsági okokból a kód csak egy meghatározott ideig érvényes, ezért előfordulhat, hogy ha valamilyen okból ezen időkorlát lejártát követően kívánja elküldeni az űrlapot, a "Küld" gombra történő kattintással nem kerül elküldésre az űrlap. Ilyen esetben az "Új kód kérése" szövegre kattintva kérhet új kódot.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tünő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

Proforms
Reload