WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért ha webhelyünkkel, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban bármiylen (pozitív vagy negatív) észrevétele, problémája, javaslata, vagy véleménye van, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább.

Személyes adatok
(magánszemély esetében)

Teljes név:
Lakcím:
Adóazonosító:

Személyes adatk
(cég / vállalkozás esetében)

Cégnév:
Székhely:
Adószám:
Kérelmező neve:

Személyes adatok
(bármely Partner esetében)

Számlavezető pénzintézet: *
Pénzintézeti számlaszám: *
Partner azonosító: *

Kérjük, hogy az alábbiakban adja meg, hogy mekkora összeget kíván átutaltatni a nálunk vezetett partnerszámlájáról, az Ön által megadott folyószámlára. Az összeg nem lehet nagyobb a partnerszámláján lévő összegnél. Ha nagyobb összeget ad meg, csak a partnerszámláján lévő összeg kerül átutalásra.

Kifizetendő összeg: *

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható karaktersort írja be a beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küld" gombra. Ha az elmúlt perckeben küldött már részünkre bármilyen üzenetet a jelen webhely bármely oldaláról, a kód nem jelenik meg, hogy ezzel ne terheljük Önt. Ebben az esetben csak a "Küld" gombra kell kattintani.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tünő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.