WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

BIZALOM + EGYÜTTMŰKÖDÉS = SIKER

Ha Ön bízik a mi sikerünkben, mi is bízunk az Ön partnerségében.
Ezáltal a mi sikerünk, az Ön sikere is, és az Ön sikere a mi sikerünk is.
Ez az partnerség lényege.

jw partnerprogram

A Partnerprogram célja és működése

A partnerprogram célja, hogy Szolgáltató tevékenységének népszerűsítése, terjesztése érdekében lehetőséget biztosítson bárki számára arra, hogy csatlakozzon a partnerprogramhoz. A partnerprogramhoz csatlakozott Partnerek tevékenységük elismerése érdekében díjazásban részesülnek, melynek mértéke az általuk szerzett ügyfelek webhely készítési (megrendelései) nettó (ÁFA nélküli) összegének 5 %-a.

Milyen esetekben célszerű Önnek csatlakozni a partnerprogramhoz?

Bármilyen esetben, hiszen pénzt kereshet vele. Ugyanakkor, ha Ön olyan tevékenységet végez, amely végzését elősegíti, ha az ügyfelei saját webhellyel rendelkeznek, akkor kifejezetten előnyös az Ön számára, hogy egy olyan partnert találjon, aki leveszi ügyfelei válláról a webhely készítés terhét, és ezzel elősegíti azt, hogy ügyfelei könnyebben vegyék igénybe az Ön szolgáltatásait. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül, csupán ötletadó példaként – ismertetünk néhány tevékenységet, melyek esetében kifejezetten előnyös lehet az Ön számára, ha partnerként csatlakozik hozzánk:

- Ha Ön MLM rendszerű hálózatépítéssel, értékesítéssel foglalkozik.
- Ha Ön olyan szolgáltatást oktat, amelyek esetében az ügyfelei online formában tudják majd végezni tevékenységüket.
- stb.

A Partnerprogramhoz való csatlakozás feltételei

A Partner weboldala nem tartalmazhatja az alábbi tartalmakat, valamint tevékenysége nem terjedhet ki az alábbi tárgykörökre:
- politikai megnyilvánulás és elköteleződés,
- pornográf, szexuális jellegű tartalom, (a szerelem és a kulturált érzelmi jellegű tartalmak nem értendők ide)
- gyűlöletkeltés és/vagy erőszakra uszítás,
- fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkrimináció,
- jogellenes, illegális tevékenységek, vagy ezekre buzdító tartalmak.

A Partnerprogramhoz való csatlakozás módja

- A leendő Partner letölti, kitölti, aláírja, és Szolgáltató részére elektronikusan vagy postai úton, egy példányban elküldi a partnerszerződést, kinyilvánítva ezzel csatlakozási szándékát.
- A szolgáltató megvizsgálja, hogy a leendő Partner megfelel-e a Szolgáltató által a partnerekkel szemben támasztott – a partnerszerződés 9. pontjában részletezett – követelményeknek.
- A Szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy amennyiben a leendő Partner nem felel meg a Szolgáltató által támasztott követelményeknek, elutasítsa a leendő Partner csatlakozási szándékát.
- Amennyiben a leendő Partner megfelel a Szolgáltató által a partnerek irányába támasztott követelményeknek, Szolgáltató is aláírja a partnerszerződést, és egy példányban, elektronikus úton megküldi a Partner részére. Ezzel létrejön a partneri jogviszony.

Partnerszerződés letöltése

Partnerprogram tartalmi elemek letöltése

Partneri jutalék kifizetése

Amennyiben a saját folyószámlájára szeretné átutatltatni a nálunk vezetett partnerszámláján lévő összeget, az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ennek végrehajtását. Felhívjuk figyelmét, hogy a Partnerszerződés 11.5. pontjában rögzítettek alapján 10.000 Ft-nál kisebb összeg átutalását, csak a 11.5.1. pontban rögzített esetekben áll módunkban teljesíteni.

Partneri jutalék kifizetése

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége

Forduljon az ügyfélszolgálathoz, vagy kattintson ide!