WEBHELY KÉSZÍTÉS

könnyen, gyorsan, olcsón

 telefon

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Kötelezően kitöltendő mezők

Ezt az űrlapot csak akkor töltse ki, ha kizárólag csak tárhelyre és/vagy domain névre van szüksége.
Ha komplett webhelyet szeretne, használja a "Webhely készítés" menüpontot!

Az ügyintézés során az Ön által megadott adatok alapján átvállaljuk a webtárhely és a domain név ügyintézésének terhét. Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást értelemszerűen töltse ki az alábbi beviteli mezőket, majd az "Elküldés" gombbal küldje el az űrlapot.

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával.

Működési szabályzatok elfogadása

Az Általános Szerződési Feltételek elolvasásához kattintson ide!
Az Adatkezelési Szabályzat elolvasásához kattintson ide!

Az Általános Szerződési feltételeket elfogadom: *
Az Adatkezelési Szabályzatot elfogadom: *

Személyes adatok

 

Megrendelő neve: *
Megrendelő e-mail címe: *
Számlázási név: *
Számlázási cím: *

Tárhelyre vonatkozó adatok

Az ügyintézés díja: 2.500 Ft

Igényelhető tárhelyméretek:

-   2 GB:   4.125 Ft/év
-   4 GB:   6.625 Ft/év
-   6 GB:   9.125 Ft/év
-   8 GB: 10.125 Ft/év
- 10 GB: 14.125 Ft/év

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük döntését, tájékoztatjuk, hogy egy átlagos 20-30 oldalból álló webhely vagy egy 80-100 termékes webáruház esetén elegendő lehet a 2 GB tárhely.

Igényelt tárhelyméret:

Domain névre vonatkozó adatok

A domain név megadása előtt az alábbi feliratra kattintva ellenőrizze, hogy a regisztráltatni kívánt domain név regisztrálható-e. Fontos tudni, hogy minden domain név csak egy felhasználó számára regisztrálható, ezért olyan domain nevet kell választania, amely még regisztrálható állapotban van, vagyis más még nem regisztráltatta.

Domain név ellenőrzése

Az ügyintézés díja: 2.500 Ft

Igényelhető domain név kiterjesztések:

- .hu     3.750 Ft/2 év
- .eu     4.500 Ft/1 év
- .com  3.950 Ft/1 év
- .net    4.500 Ft/1 év
- .org    4.500 Ft/1 év
- .info    3.950 Ft/1 év

Regisztrálandó domain név:

Ügyintézés menete

A gyors ügyintézés érdekében kérjük az alábbiakban nyilatkozzon arról, hogy a szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítését követően megkezdhetjük-e a társzolgáltatóval valamint a domain regisztrátorral történő ügyintézést.
- Amenyiben hozzájárul az ügyintézés megkezdéséhez, az ügyintézés teljesítését (igényelt tárhely, valamint a domain név regisztráció megrendelsét) követően elveszíti felmondási jogát.
- Amennyiben nem járul hozzá az ügyintézés megkezdéséhez, 14 nap áll rendelkezésére, hogy a megrendelt szolgáltatást felmondja. Ebben az esetben az ügyintézés csak a 14 nap eltelével kezdődik meg.

Hozzájárulok az ügyintézés azonnali megkezdéséhez:

Kedvezmény

Amennyiben rendelkezik valamilyen kedvezményre jogosító kuponkóddal, és azt a jelen megrendelésénél érvényesíteni kívánja, kérjük írja be az alábbi beviteli mezőbe.

Kuponkód:

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható karaktersort írja be a beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küldés" gombra. Ha az elmúlt percekben küldött már részünkre bármilyen üzenetet a jelen webhelyről, a kód nem jelenik meg, mert a korábban történt küldéskor, az Ön azonosítása már megtörtént, így ezzel már nem terheljük Önt. Ebben az esetben csak a "Küldés" gombra kell kattintani.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tűnő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

 

Adatkezelési szabályzat - Általános szerződési feltételek - Impresszum - Sütik - Használati feltételek elutasítása