WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

 
weboldal keszetes logo
JÓ WEBHELY
Egy hely, mely az Ön céljairól szól, nem pedig a pénzéről.

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért szolgáltatásainkat és árainkat is ennek megfelelően dolgoztuk ki.

egegedettsegi garancia  minosegi garancia  visszafizetsi garancia

Weblap készítés akár már 10.560 Ft-os áron.
Tud ennél olcsóbbat?

weblap keszites megnezem 
 Általános információk

Ahhoz, hogy az interneten elérhetőek legyenek az Ön által megjeleníteni kívánt tartalmak, az alábbi összetevőkre van szükség:

- Webtárhely: Egy olyan elektronikus adattároló hely, amely egy távoli szerveren (tehát nem az Ön számítógépén) helyezkedik el. Célja és funkciója, hogy az interneten megjeleníteni kívánt webhelyeket tárolja és elérhetővé tegye azokat.
- Domain név: A webhelyek egyedi azonosítására szolgáló név. Célja és funkciója, hogy a webtárhelyeken (webszervereken) elhelyezett webhelyek egyedi módon legyenek azonosíthatók (mint pl. egy postacím), és ezáltal egyértelműen megtalálhatóak legyenek.

Az előző fogalmak egyértelmű megértéséhez, szükségszerű az alábbiak tisztázása:

- Weblap: Az interneten megjelenített információknak az a mennyisége, amely egyetlen oldalon, egyetlen lapon helyezkedik el.
- Webhely: Az egy domain név alatt elérhető weblapok összességét nevezzük webhelynek. A köznyelv tévesen a webhelyeket is weblapnak (weboldalnak, honlapnak) hívja, de valójában a weblap (weboldal, honlap) csak egyetlen egy oldala a webhelynek.

Amikor megrendeli valamelyik webhely készítési módozatot, tudnia kell, hogy csak a webhelyet szeretné megrendelni, vagy esetleg webtárhelyet és domain nevet is kíván hozzá rendelni. Az alábbiakban ehhez nyújtunk Önnek segítséget:

Domain nevet akkor célszerű igényelnie, ha Önnek nincs birtokában domain név, vagy az nem megfelelő a megrendelni kívánt webhelyhez. Akkor nem megfelelő egy domain név, ha nem illeszkedik a webhely tartalmához, és/vagy nem kellően releváns a keresőoptimalizálási, üzleti és emberi tényezők tekintetében. Erről a blogunkban, vagy ide kattintva olvashat bővebben.

Webtárhelyet alapvetően az alábbi esetekben érdemes rendelni:
- Ön nem rendelkezik webtárhellyel.
- Az általunk kínált webtárhely olcsóbb, mint az Ön által bérelt webtárhely.
- Továbbá a különböző webtárhelyek eltérő szolgáltatásai és konfigurációs beállításai miatt azt javasoljuk, hogy a problémamentes működés érdekében az általunk rendkívül kedvező áron közvetített tárhely szolgáltatást is vegye igénybe megrendelésekor.

A webhelyen közölt árak:

A webhelyen közölt árak minden esetben a fizetendő (bruttó) árakat tartalmazzák.

Új webhely (és/vagy webáruház) készítés

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánjuk, akik új webhelyet vagy webáruházat szeretnének készíttetni. Szolgáltatási palettánk teljes mértékben az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazodik. Ebből adódóan mi nem csomagajánlatokban gondolkodunk, hiszen minden ügyfélnek más és más az elvárása jövendőbeli webhelyével kapcsolatosan. Mi úgy gondoljuk nem volna célravezető ha az Ön elvárásait a mi csomagajánlatainkba próbálnánk begyömöszölni. Mindezekből értelemszerűen következik, hogy azon tényezők árait, amelyek az Ön elvárásaitól függnek, csak az Ön igényeinek ismeretében tudjuk meghatározni. Minden más webhelykészítéshez kapcsolódó szolgáltatás tekintetében az alábbiakban elérhető "Árajánlatkérés" feliratra, vagy ide kattintva tekintheti meg árainkat.

Webhely készítési alapszolgáltatások
(Ezek a szolgáltatások minden webhelyhez biztosítottak.)

- Joomla CMS rendszer. (Egy olyan technológia, amely révén, a web szerveren elhelyezett tartalmi adatok előnyösen kezelhetőek.)
- A tartalmi adatok megjelenését biztosító alap grafikai megjelenési felület. (Az adatok, információk megjelenítését, elrendezését biztosítja, amelyeket a weboldalainkon meg kívánunk jeleníteni.)
- Mobileszköz kompatibilitás. (A reszponzív technológia biztosítja, hogy a különböző mobileszközök képernyőfelületeinek eltérő méretei ellenére a weben megjelenített tartalmai esztétikus formában jelenjenek meg.)
- Keresőoptimalizált elérési cím. (Minden weboldal rendelkezik egy egyedi azonosítási címmel, különben nem tudnánk megjeleníteni. Ez a címet a böngészők felső sorában szokott megjelenni. Általában „http” vagy „www” kezdetű. A keresők pl. a Google is ezen cím alapján azonosítja be a keresett oldalt. Ha keresőoptimalizált a cím, a Google pozitívabban ítéli meg.)
- Adminisztrációs felület. (Segítségével a webhely tulajdonosa is képes saját webhelyén elhelyezett tatalmai kezelésére, módosítására.)
- Oktatóanyag az adminisztrációs felület kezeléséhez. (Az oktatóanyag pár perc alatt megtanulható. Ez azért lehetséges, mert maga az adminisztrációs kezelőfelület is rendkívül logikusan és átláthatóan van felépítve. Így bárki előzetes számítógépes ismeretek nélkül is könnyen eltudja sajátítani.)
- Beléptető modul az adminisztrációs felületre. (Ez a modul a webhely tulajdonos beléptetését szolgálja az adminisztrációs felületre. Ez biztosítja, hogy a tulajdonoson kívül senki más ne legyen képes módosítani a webhely tartalmát.)
- Szerverre történő telepítés. (Ahhoz, hogy az elkészült webhely az interneten bárki számára elérhető legyen, fel kell telepíteni egy webszerver a tárhelyére. A szerverre történő telepítés csak abban az esetben képezi a jelen csomag részét, ha a Jó webhely által megbízhatónak minősített szerverre történik.)

- Ingyenes konzultáció. (Amennyiben kérdése merül fel vagy észrevételei vannak, a munkaszobában elérhető kommunikációs módokon, bármikor kezdeményezhet konzultációt.)

Webhely készítés menete

1. Az alábbi "árajánlatkérés" feliratra kattintva lehetősége nyílik megadni elképzeléseit, elvárásait.
2. A beérkezett adatok alapján mi elkészítjük az Ön igényeire szabott, szerződésbe foglalt árajánlatot, melyet e-mailben megküldünk.
3. Amennyiben Ön elfogadja szerződésbe foglalt árajánlatunkat, a szerződés egy aláírt példányát visszajuttatja hozzánk.
4. Mi elvégezzük a szerződésbe foglalt feladatokat, és értesítjük Önt a kipróbálási tesztidőszakról. Ezen időszak alatt Ön kipróbálhatja, valamint észrevételeket tehet webhelyével kapcsolatosan.
5. Ha mindennel meg van elégedve, e-mailben visszaigazolja részünkre a hibátlan teljesítést, melynek hatására mi megküldjük a végszámlát.

weblap keszites arajanlat Meglévő webhely módosítása, átalakítása

Az idő múlásával sok minden megváltozik, és szükségessé válhat webhelyének átalakítása, módosítása, korszerűsítése. Ha vannak konkrét elképzelései, ötletei, akkor abban segítünk, hogy hogyan lehet mindezt megvalósítani. Ha nincsennek ötletei, akkor pedig abban segítünk, hogy javaslataink által legyenek. Bármelyik helyzet is jellemző Önre, velünk mindenképp jól jár.

Részletek és árajánlatkérési lehetőség

Amennyiben a felsorolt szolgáltatásoktól eltérő igényei vannak

Kttintson ide, és mi segítünk!