WEBHELY KÉSZÍTÉS

kedvező áron

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért ha webhelyünkkel, szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban bármiylen (pozitív vagy negatív) észrevétele, problémája, javaslata, vagy véleménye van, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Kötelezően kitöltendő mezők

A szövegbeviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállnia a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen írhat tovább. Azon beviteli mezők, amelyek nem csak egy-két szavas válaszadásra szolgálnak, tetszés szerint átméretezhetőek a mező jobb alsó sarkának megfogásával.

Árajánlatkérési feltételek elfogadása

Az ÁSZF-et elfogadom: *
Az ASZ-ot elfogadom: *

Ha az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és/vagy az Adatkezelési Szabályzatot (ASZ) szeretné áttekinteni, görgessen a lap aljára! Az áttekintést követően legegyszerűbben a böngészője vagy mobil eszköze "vissza" funciójával térhet vissza erre az oldalra.

Személyes adtok

Ajánlatkérő adatai:

Név: *
E-mail címe: *
Telefonszám:

Számlázási adatok:

Név: *
Cím: *

Kiemelt szolgáltatások áttekintése

A szolgáltatás ára az Ön igényeitől függ, ezért annak meghatározására, csak az Ön igényeinek ismeretében van mód. Az alábbiakban felsoroljuk azon szolgáltatásainkat, amelyek ára egyértelműen meghatározató, hogy ezzel is segítsük Önt igényeinek meghatározásában.

Átalánydíjas karbantartási és frissítési szolgáltatás:

Webhelye működtetése és kezelése szempontjából javasoljuk, hogy vegye igénybe átalánydíjas karbantartási és frissítési szolgáltatásunkat is, melynek keretében az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk az Ön számára:
- Havi maximum 10 alkalommal frissítjük webhelyét, melynek keretében 20 oldal szöveges tartalmat és 20 db képet töltünk fel, és/vagy módosítunk kérésének megfelelően.
- Havi 1 alkalommal biztonsági másolatot készítünk webhelyéről, valamint szükség esetén (pl. hacker támadás miatt) sérül webhelyét visszaállítjuk a korábbi biztonsági mentésekből.
A szolgáltatás ára: 12.500 Ft/hó

Kérem az átalánydíjas karbantartási és frissítési szolgáltatást:

Webtárhely bővítés:

Ha tárhelyét szeretné bővíteni, kérjük válassza ki annak mértékét.
 +2 GB:   2.500 Ft
 +4 Gb:   5.000 Ft
 +6 GB:   7.500 Ft
 +8 GB: 10.000 Ft
Ügyintézés költsége: 3.000 Ft

Webtárhely bővítés:

Keresési kifejezések meghatározása:
A szolgáltatás ára: 8.800 Ft.

A szolgáltatás során, az Ön elvárásai valamint a webhelyén megjeleníteni kívánt tartalom alapján behatárolásra kerülnek azok a kifejezések, amelyek alapján, a népszerűség és a konkurencia erősség adatainak felhasználásával, már megállapíthatóvá válik az optimális rangsor, a kulcsszó hatékonyság, valamint a keresési arány érték. Ezt követően az így előállított adatok elemzésre és összegzésre kerülnek, melynek eredményeképpen kiválasztásra kerül az 5 legrelevánsabb keresési kifejezés. Ennél több kifejezés azért nem érdemes alkalmazni, mert minél több kifejezés van, annál inkább megoszlik azok ereje, és ahelyett, hogy erősítenék, inkább gyengítik egymást.

Kérem a keresési kifejezések meghatározását:

Amennyiben úgy döntött, hogy webhelye keresési kifejezésekre történő optimalizálását ránk bízza, kérjök, hogy az alábbiakban sorolja fel azon weboldalak elnevezését (menüpontjainak megnevezését), amelyeket optimalizálni szeretne. Amennyiben a teljes webhely minden oldalát optimalizálni szertné a keresési kifejezésekre, akkor értelemszerűen ezt írja be.

Optimalizálandó oldalak:

Az alábbiakban adja meg meglévő webhelye URL címét. Az URL cím a böngészők felső részében a "www"-vel kezdődő elérési azonostó. Pl. a jelen webhely esetében: "www.jowebhely.hu". Előfordulhat egyes webhelyeknél a következő formátum is: "http://jowebhely.hu".

URL cím:

A webhely módosítására vonatkozó adatok

Amennyiben a végrehajtandó módosítások a webhelyének tartalmi részére is kiterjednek, szükségünk lesz azon tartalmakra, amelyeket meg kíván jeleníteni a webhelyén. Kérjük, hogy ezeket a tartalmakat a jowebhely@gmail.com címen juttassa el hozzánk. Az egyértelmű beazonosíthatóság érdekében, az e-mailbe írja be azt a nevet, amelyet a jelen űrlap "ajánlatkérő neve" mezőbe írt!

Annak érdekében, hogy megkönynyítsük elképzelései megfogalmazását, felsorolunk néhány funkciót:

űrlap, látogatottsági statisztika, képgaléria, blog funkció, felhasználói hozzászólási lehetőség, belső kereső, egyedi e-mail címek, védett (csak belépési adatokkal elérhető) oldalak, hangfájl lejátszási lehetőség, YouTube video beágyazás, legolvasottab-, legfrissebb-, hasonló tartalmak megjelenítése, idegen weblap beágyazása, webhelyet valósidőben böngészők kijelzése, RSS hírcsatorna

Kérjük, hogy az alábbiakban tömören és érthetően írja le, milyen módosításokat szeretne végrehajtatni a webhelyén.

Elképzelések:

Adja meg - ha tudja - hogy webhelye Joomla rendszerű-e.

Webhely típusa:

Minőségbiztosítás

Az alábbiakban szeretnénk kikérni a véleményét azzal kapcsolatban, hogy a webhely használata, illetve a megrendelés folyamata során észlelt-e bármilyen problémát vagy nehézséget. Valamit szívesen fogadjuk esetleges egyéb segítő, javító szándékú javaslatait és észrevételeit is.

Probléma, nehézség:
Javaslat, észrevétel:

Mit tegyen, ha bizonytalan és kérdései vannak?

Nyugodtan küldje el ezt az árajánlatkérő lapot, hiszen a webhely módosítására irányuló megbízást - a kérdések tisztázását követően - úgy is írásos szerződésbe fogjuk foglalni. Ugyanakkor nekünk nagy segítséget jelent, ha beküldi a jelen űrlapot, mert ezáltal jobban megértjük problémáját. Kérdéseit az alábbiakban teheti fel, vagy a munkaszobában kérhet időpontot skype vagy chat formájában történő online beszélgetésre.

Kérdések:

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható karaktersort írja be a beviteli mezőbe, majd kattintson a "Küld" gombra. Ha az elmúlt perckeben küldött már részünkre bármilyen üzenetet a jelen webhely bármely oldaláról, a kód nem jelenik meg, hogy ezzel ne terheljük Önt. Ebben az esetben csak a "Küld" gombra kell kattintani.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tünő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

A "Küld" gomb megnyomásával árajánlat kérése elküldésre kerül. Árajánlatunkat kérésének feldolgozását követően, legkésőbb 48 órán belül megküldjük. Ha ez valamilyen okból nem történik meg, kérjük ügyfélszolgálatunknál jelezze!